CDEGC 2016

objavljeno: 9. mar. 2016 15:16 avtor: DGSi Frizbizveza

Dragi disk golf igralci.

Z vesljem vam sporočamo veselo novico za disk golf v centralni evropi. Od leta 2016 naprej, se bodo najboljši igralci iz Slovenije, Poljske, Češke, Slovaške, Madžarske, Avstrije in Hrvaške vsako leto srečali na Centralno Evropskem Disk Golf prvenstvu (CDEGC ang. Central European Disc Golf Championship)

 

Prvsnstvo bo imelo tradicionalni turnirski foramt – dva dni, 18 lukenj, tri runde ter finale za naslednje divizije:

 • MPO (open 48 igralcev)

 • FPO (Ženske 16 Igralcev)

 • MJ1 (Igralci rojeni leta 1997 ali kasneje, 8 igralcev)

   

  2016 CEDGC 

  Prvi CDEGC bo potekal v Smolnicah na Slovaškem od 23ega do 25 ega Septembra 216 (turnir direktorja sta Richard Kollar in Stefan Dobrev) na lokaciji kjer se vsakega Junija odvija popularni PDGA turnir (Smolnice open). Upamo da bo turnir združil najboljše igralce ter eno najlepših in težavnih prog v regiji.

  Vse informacije o CDEGC-ju lahko poiščete na uradni internetni strani:
  http://tinyurl.com/Central-European-DGC

  Igralci

  Igalci se lahko na turnir uvrstijo na dva načina. Neposredno z svojim zadnjim PDGA ratingom iz leta 2015 bo svoje mesto dobilo 25 MPO, 8 FPO in 8 MJ1 igalcev, ali preko državne zveze odgovorne za Disk Golf, ki bo imela na razpolago 3 MPO mesta in 1 FPO. Natančnejši podatki o razdelitvi mest so na uradni stani pod zavihkom »Rules«

   

  Časovnica

  Predregistracija za igalce z neposrednim mestom se začnejo 15ega Marca. Šeestega Marca bodo ti igralci dobili potrditve o njihovi udeležbi. Državne zveze bodo z 11 Marcom začele nominirati svoje izbane igralce. Nezapolnjena mesta bodo od 15ega Avusta bila čakalna lista na katero se bodo lahko prijavili poljubni igalci, izbrani pa bodo po načelu višjega PDGA ratinga. Imeli pa bodo možnost v začetku 2016 svoj rating izboljšati.  Kriterij za izbor treh MPO in enega FPO mesta je prepuščen posamezni državni zvez, za več informacij kontaktirajte vašo nacionalno zvezo. (diskgolfsi@gmail.com)

   

  Komaj čakamo da vas vidimo na igrišču CDEGC-ja 2016!

  CDEGC oranizacijski odbor

   

   

   

  -----------------------------------------

  CEDGC Odbori

  Organizator turnirja leta 2016 je bil izbran iz strani »izbornega komiteja« ki ga vodi Dani Hatvani (Hungary, PDGA #31400), in člani: Bostjan Babic (Slovenia, PDGA #63294), Tomi Goricki (Croatia, PDGA #69640), and Michal Paszkowski (Poland, PDGA #66145). Vodja CDEDGC komitja za pravila je Richard Kollar (Slovakia, PDGA #61991), člani pa so: Bernd Wender (Austria, PDGA #8673) ter Ivo Vojtik (Czech Republic, PDGA #64866).

Comments